Vettingu/ Shkarkohet prokurori Adnan Xhelili

256

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zhvilluar sot seancën për prokurorin Adnan Xhelili.

Sipas kryesuesit të seancës Xhelili preket nga Vettingu dhe është vendosur të shkarkohet nga detyra.