Vetëvritet 27 vjeçari pas humbjes së Eduard Ndrecës në fshatin e tij

113
Nga Sali Berisha 
Lexoni qytetarin dixhital.
Akuzon Eduard Ndrecen se pas humbjes ne fshatin e tij i kerkoi me kercenim te ndjerit leket e dhena per blerjen e votes. sb
Zoti ish kryeminister! Po ju njoftoj qe ne fshatin Rrase te Kalivacit, qendra administrative Ungrej banditi i rilindjes Eduart Ndreca pasi humbi ne fshatin e vet i kerkoi duke e kercenuar me jete leket e votave mbrapsht te ndjerit Kastriot Lukes!
Ai ne deshperim e siper piu fotoksine dhe fatkeqesisht ndroi jete 4-5 dite pas zgjedhjeve ne moshen 27 vjecare. Eduard Ndreca edhte trafikanti i droges se Kashnjetit qe me leket e droges bleu votat ne Lezhe por populli nuk e votoj.
Sigal