Vermoshi i izoluar nga bora dhe pa energji elektrike, temperatura -15 Gradë Celcius

118
Sigal

Bllokimin nga bora po e vuan edhe Vermoshi.Rrugën kryesore e ka mbuluar bora dhe ngricat, ndërkohë që 200 familje që jetojnë atje kanë mbetur edhe pa energji elektrike.Raportohet për erë të fortë dhe akull. Temperaturat shkojnë deri në – 15 Gradë Celcius.