Vendimi i ri i qeverisë/ Këto janë aktivitetet që lejohen dhe ato që mbyllen nga nesër (Zbardhet LISTA e plotë)

231

Me masat e reja të qeverisë për ndryshimin e orarit të lëvizjes së lirë, ndryshojnë edhe rregullat për hapjen e bizneseve në vendin tonë.

Nga dita e nesërme orari i ri i lëvizjes por edhe hapjes së aktiviteteve që lejohen është 05:00 me 13:00. Furrat e bukës do të jenë mbyllur gjatë ditës së djelë.

Kjo është lista e plotë e aktiviteteve që lejohen të hapen dhe ato që do të vijojnë të qëndrojnë të mbyllura: