Vendimi/ Aktivitetet që do të lejohen të ushtrojnë veprimtarinë

192

Ndërkohë që sot liria për qarkullim nisi në orën 05:00 të mëngjesit dhe do të vazhdojë deri në orën 13:00 në mesditë, ju kujtojmë se cilat janë ato aktivitetet që me vendim qeverie janë të lejuara të ushtrojnë veprimtarinë e tyre.

Për gjithë të tjerët që nuk janë pjesë e listës (që mund ta lexoni të plotë më poshtë), e që guxojnë të jenë në aktivitet, do të ketë ndëshkim sipas ligjit.

Miratimi i listes erdhi pas vendimit për ndryshimin e orarit të lëvizjes së këmbësorëve dhe aktiviteteve që do të lejohen të ushtrojnë veprimtarinë e tyre.

Nga dita e hënë, tashmë aktivitet do të ofrojnë shërbimin e tyre nga ora 05:00 deri në orën 13-00, dhe kryesisht pikat e shitjes së produkteve ushqimore, me pakicë dhe shumicë, pikat e tregtisë së barnave, produktet mjekësore dhe institucionet financiare.

Ja lista e aktiviteteve që do të ushtrojnë veprimtarinë dhe atyre që u ndalohet:

         

Save

Share