Urdhëri i Ramës për bankat: Do të hapeni dhe do të punoni vetëm në këto orare

197
Sigal

Masat e reja për koronavirusin janë marrë edhe për bankat, të cilat do të punojnë në dy orarë në mëngjes dhe pasdite.

Sportelet do të hapen nga ora 06.00 – 10.00 në mëngjes dhe nga ora 16.00 – 18.00 pasdite.

‘Nuk kemi si ia bëjmë ndryshe, të gjithë duhet të bëjnë sakrificën e tyre të vockël në këtë luftë të madhe për të mbrojtur jetën!

Po të kishte bormbardime gjatë orarit të ndaluar çfarë do bënin bankat? E pra, fakti që nuk i shohim bombat që hedh armiku drejt nesh, nuk do të thotë se nuk jemi nën bombardim!

Adaptohuni miq! Kjo nuk është lojë po luftë!’, njoftoi kryeministri Rama në Facebook.