Sigal

E duam Shqipërinë si gjithë Europa! Poshtë diktatura”, kjo ka qenë një nga thirrjet e protestuesve tek Unaza e re, e njëjtë më thirrjet e studentëve 28 vite më parë kur rrëzuan diktaturën.

Edhe mbrëmjen e sotme në ditën e 33-të të protestës, banorët e Unazës së re, janë shprehur njëzëri se nuk do të mund t’i përçajë askush dhe se ata do të triumfojnë në fund përballë qeverisë dhe oligarkëve.