Tronditëse! Të rinjtë po luanin ‘Ruletë ruse’, 27-vjeçari pati fatin e keq se pistoleta qëlloi e mbushur

77
Sigal

Një 27-vjeçar është vrarë sot nga shoku i tij 28-vjeçar. Detajet që mësohen nga ngjarja janë tronditëse. Mësohet se vrasja nuk ka ndodhur për shkak të konfliktit të çastit por sepse të rinjtë po ‘luanin’ me njëri tjetrën “ruletë ruse”.

‘Ruleta ruse’ është një lojë fatale vdekjeprurëse në të cilën një lojtar vendos një raund të vetëm në një revolver, rrotullon cilindrin, vendos grykën përballë kokës së tij dhe tërheq këmbëzën me shpresën se plumbi i ngarkuar nuk përputhet me mekanizmin e goditje, duke bërë që arma të shkarkohet.