Tritan Shehu: “Landfilli” antikushtetues i ri i Shqipërisë

502
Sigal

Nga Prof. Dr. Tritan Shehu:

“Landfilli” antikushtetues i ri i Shqiperise.
Eshte momenti i fundit per te gjithe ata qe jane, si dhe per grupin e 42 ”pupaceve”, qe i kane futur si “ceten” e “40 Hajduteve te Ali Babait”, te braktisin kete ngrehine sa me shpejt.
Boll deme i kane krijuar deri me tashti demokracise shqiptare qofte dhe duke ndejtur aty, pavaresisht disa retorikave apo votimeve te pilotuara.
Neser do te jete teper vone per te rivendosur dinjitetin e tyre tashme te komprometuar, si per dhe per nje mundesi tjeter kontributive ne zhvillimet e ardheshme.
Eshte koha e fundit per reflektim e veprim!