Trafik në aksin Vorë-Fushë Krujë, vargu i makinave mbi 15 kilometra

238
Sigal

Jemi në sezonin veror dhe në rrugët e Shqipërisë trafiku është i pashmangshëm. Trafik i rënduar është krijuar në aksin Vorë-Fushë Krujë, ku vargu i makinave mbi 15 kilometra.

Shkak i trafikut është hyrja në aksin Fushë Krujë-Thumanë, e cila është me 2 korsi vajtje-ardhje.