Trafik i ‘çmendur’ në Tiranë/ Ja çfarë ndodhi në Unazë të Re

60

Tirana i është rikhthyer jetës normale mesa duket dhe këtë e tregon më së miri trafiku i rënduar në kryeqytet.

Siç shihet edhe në foto në Unazë të Re, kemi një trafik të ‘’çmendur” ku radha e makinave nga ish’sheshi Shqiponja deri në Selitë është shumë e gjatë.

Ja fotot: