Tiranë, tregtarët e Medresesë në protestë: Nuk i përballojmë gjobat

223
Tregtarët e tregut të madh në rrugën “5 maji” por edhe ata të “Tregut çam” janë hedhur sot në protestë për kasat fiskale. Ata kanë deklaruar se ligji i ri i procedurave tatimore është represiv dhe kanë paralajmëruar protesta më të mëdha. “Ligji i ri i procedurave tatimore është represiv. Të mos dorëzohemi para qeverisë. Të premten protestë para kryeministrisë”, kan deklaruar tregtarët.