Tirana sërish pa energji elektrike, ja cilat janë zonat e prekura

599
Në disa zona të kryeqytet është ndërprerë energjia elektrike bëhet e ditur nga OSHEE.
Sipas njoftimit mësohet se për shkak të një avarie në linjën 35 kV Tirana 1 – Mëzez, OSHEE ka stukuar energjinë elektrike, sot në mbrëmje ora 19.20, e cila do të zgjasë deri në orën 20.30.
Zonat pa energji elektrike:
Bërxull, Domje, Bathore, Ujësjellsi Kamëz, Qerekë, Tapizë, Pompat Tapizë, Breg Lumi, Reparti Ushtarak, Laknas (pjesërisht), Pompat e Antibiotikut, Privat/ Alumin, Everest, Frutikultura, Çekrezë, Kasale, parafabrikatet Kamëz dhe Valias.
Sigal