Tirana pa energji elektrike, ja zonat dhe oraret me kufizime në dy ditët në vazhdim

305

OSSHE ka njoftuar të tjera ndërprerje energjie në Tiranë për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

Stakim i datës 18-19 Shtator

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 18-19 shtator do të stakohet energjia në disa zona në kryeqytet

18 shtator

12:00-15:00

rruga “Mihal Duri”

09:00-13:30

Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti

09:00-12:00

rruga “Sandër Prosi” pranë Fondit të Sigurimeve Shoqërore

19 shtator

09:00-15:00

Rruga e Elbasanit pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

09:00-13:30

Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti