Tirana nesër pa drita, OSHEE: Ja zonat që preken

460
Sigal

OSHEE e kryeqytetit ka njoftuar të gjithë abonentët e saj se në datat 26 dhe 27 nëntor 2019 do të ketë ndërprerje të dritave në disa zona të Tiranës.

Sipas OSHEE-së, dritat do të ndërpriten në rrugën “Gani Domi”, “Ali Demi”, pjesërisht zona e Kristalit, Pjesërisht rruga “Has Mema” pranë Bulevardit “Bajram Curri” si dhe pjesërisht rruga “Abraham Lincoln”.

Njoftimi i OSHEE:

Pershendetje

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, data 26-27 Nëntor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 26-27 Nëntor do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

26 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Gani Domi”, “Ali Demi”

09:00 – 13:00

Pjesërisht zona e Kristalit

27 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Has Mema” pranë Bulevardit “Bajram Curri”

09:00 – 13:00

Pjesërisht rruga “Abraham Linkoln”, zona e Kristalit