Tirana dy ditë të tjera pa energji elektrike/ Ja zonat dhe oraret

591
Sigal

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton banorët e Tiranës se, në dy ditët në vazhdim, në disa zona të kryeqytetit, do të ketë ndërprerje të energjisë.

Sipas OSHEE, kjo ndërpjerje e energjisë bëhet për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i OSHEE:

Stakime të datës 28-29 Gusht

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 28-29 gusht do të stakohet energjia në keto zona në Tiranë

28 Gusht
09:00-15:00
rruga “Sadik Petrela”, rruga “Kristo Dako”, rruga “Mihal Duri”, rruga e Durrësit pjesërisht, zona Fushë Yzberisht

09:00- 13:00
rruga “Haxhi Hysen Dalliu”, pranë Fakultetit të Shkencave,
zona Yzberisht pjesërisht