Terrori në Tushemisht, arrestohen në Tiranë dy personat e shpallur në kërkim

64

Arrestohen në Tiranë dy prej personave të shpallur në kërkim lidhur me sulmin me armē të ndodhur mëngjesin e 8 gushtit në parkingun e hotel “Volorekës”.

Në pranga është vënë Meardi Berberi dhe një person tjetër. Bashkë me ta shkon në shtatë numri i të arrestuarve për këtë ngjarje.