Tentoi të vidhte kioskën në Fier, arrestohet 19- vjeçari, pranga dhe një tjetri për dhunë në familje

110

Një 19- vjeçar në Fier është arrestuar për shkak se tentoi të vidhte me thyerje një kioskë.E.S, me banim në Tiranë dyshohet se është autor edhe i vjedhjes së një baterie apo disa dokumentave të një automjeti në pronësi të R.L.Po ashtu është arrestuar edhe një 42- vjeçar E.S, për shkak se dhunonte prindërit dhe vëllain e tij.