Tensionohet më shumë situata, protestuesit shkatërrojnë kërpudhën e famshme tek Kryeministria

449
Sigal

Me sa duket vepra e artit e vendosur në oborrin e Kryeministrisë nuk i ka mbijetuar zemërimit të protestuesve.

Kërpudha e famshme tek Kryeministria është shkatërruar nga protestuesit.

Ndonëse ajo ishte mbuluar me një skelë hekuri dhe rrjetë, protestuesit nuk e kanë kursyer.