Tensione tek Teatri Kombëtar, policia përplaset me protestuesit, një prej tyre tërhiqet zvarrë

30

Pas disa minutash qetësi, është ndezur sërish protesta pas Teatrit Kombëtar. Disa protestues raportohet që të kenë hedhur sende mbi policët, të cilët kanë vepruar me shpejtësi dhe kanë shoqëruar disa prej tyre.

Siç shihet dhe nga pamjet, policila nuk ka kursyer as forcën dhe disa prej tyre i ka tërhequr zvarrë, duke i futur në furgon për t’i dërguar më pas në Komisariat.