Teknikë e thjeshtë për të forcuar imunitetin

278
Nëse shpeshherë ftoheni apo sëmureni nga gripi, atëherë duhet patjetër të forconi sistemin imunitar me qëllim që t’i shmangni komplikimet e ardhshme dhe problemet shëndetësore.

Sipas doktorit të njohur rus, Dr. Sergei Bubnovkiy, sistemi juaj i imunitar do të përmirësohet dukshëm nëse i vendosni këmbët në ujë të ftohtë për 10-15 sekonda çdo ditë. Ai gjithashtu pohon se kjo metodë do t’ju ndihmojë t’i parandaloni gripin dhe të ftohtin.

Ajo që duhet të bëni është të mbushni një enë me ujë të ftohtë dhe të vendosni sa më shumë akuj në të. Vendosini këmbët në ujë dhe mbajini aty për 10-15 sekonda. Këtë teknikë përsëriteni çdo natë para se të flini.