“Të rindërtohet teatri ku ishte më parë”, AMT tubim në Kukës, qytetarët firmosin peticionin

50

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar (AMT) ka vijuar sot turin e mbledhjes së firmave dhe është ndalur në Kukës. Aktivistët e AMT u vendosën në sheshin para Pallatit të Kulturës “Hasan Prishtina” në Kukës dhe kanë pritur qytetarët të cilët kanë firmosur për rindërtimin e teatrit siç ishte dhe aty ku ishte.

Tubimi i sotëm është mbështetur dhe nga dega e PD në Durrës, të cilët kanë nënshkruar peticionin për rindërtimin e godinave.