Të papriturat e motit, breshëri dëmton banesat dhe bagëtitë e imta

468

Rreshjet e breshërit kanë shkaktuar dëme shumë të mëdha në banesat që janë me tjegulla si dhe në bagëti dhe pemetari në fshatrat Hormovë dhe Lekël në Tepelenë.

Afro 30 çati në këto dy fashatra janë dëmtuar, dhjetera dru frutore, kryesisht vreshtari janë shkatërruar. Dëme ka pasur edhe në bagëtitë e imta ku janë shembur tre stane në këto dy fshatra, si dhe dëme të konsiderueshme materiale në banesa.