Të martën Veseli do të takohet me ministrin Klosi

385
Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Shqipërisë, Blendi Klosi të martën do të vizitoj Kosovën. Të martën, Klosi do të pritet nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli. “Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, të martën, më 14 korrik 2015, do të takohet me ministrin e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Shqipërisë, Blendi Klosi”, thuhet në njoftimin e Kuvendit të Kosovës.