‘Të dhj*fsha gjeografinë’/ Godet sërish ministresha e Ramës, ngatërron sapunin me djathin

452
Sigal

‘Bir Selmani i nënës kë të qaj më parë …’, nuk mund të ketë shprehje tjetër shqiptarë që të përkufizojë qeverinë ‘Rama III’ dhe kabinetin e tij.

MInistrja e Bujqësisë, Frida Krifca, pasi propozoi akademinë e çobenjve, literarurën e lopëve e enciklopedinë e dhive, tashmë ka shpalosur talentin e saj në Gjeografi.

Në postimin e saj zonja Krifca duke postuar foto nga Kutallia e Beritit shkruan se lumi Vjosa, nuk i bëri asnjë dëm, ndërkohë që ky fshat edhe nëse përmbytej kjo e keqe i vjen nga Semani.

‘Mirmëngjes nga Sematica e Serave, në normalitet, pas daljes së Vjosës’, shkruan ministresha e Bujqësisë së Ramës.

Por nuk ka munguar as komenti epik i banorit të zonës i cili i vë notën ‘4’ ministresësh së Ramës në Gjeografi, duke i kujtuar se Kutallinë nuk e kap Vjosa.

Komentet: