Të burgosurit shqiptarë në burgjet greke mbledhin ndihma për familjet e goditura nga tërmeti

326

Ndihmës për tju bashkuar familjeve në nevojë në Shqipëri të goditura nga tërmeti i tmerrshëm i 26 nëntorit, i janë bashkuar edhe të burgosurit shqiptarë në Greqi. Këta të fundit janë organizuar në të gjitha burgjet greke për të mbledhur ndihma për qindra njerëz të cilët patën fatin e keq të humbisnin të dashurit e tyre dhe banesat.