Tavo: I kërkoj Bledi Çuçit dhe të gjithë kandidatëve të “Rilindjes” të përballen me mua këtu tek këto magazina

244
Vangjel Tavo
I kërkoj Bledi Çuçit dhe të gjithë kandidatëve të tjerë të “Rilindjes” të përballen me mua këtu tek këto magazina, të mbushura me kova salcë kosi, sheqer e makarona, e për shumë skandale të tjera që do i bëj publike në vazhdim, për të folur për zgjedhjet e 25 prillit.
Une dhe të gjithë ata.
Ju pres!
Sigal