Tahiri takon prefektët – Zgjedhësit të njoftohen për qendrën e votimit, derë më derë

501
Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ndodhet në një takim me prefektët dhe kryetarët e bashkive lidhur me përgatitjet për procesin zgjedhor.
“Kemi 2 Shqipëri paralele, një që qytetari diku banon dhe diku është rregjistruar” tha Tahiri duke nënvizuar se janë ulur me 7 here dublimet në listat zgjedhore.
Tahiri kërkoi që të angazhohen në procesin e njoftimit të zgjedhësve derë më derë për qendrat e votimit ku ata u takon të votojnë
Sigal