Sigal

Studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës, kanë votuar në pjesë dërrmuese kundër zhvillimit normal të mësimit pa u plotësuar kushtet e tyre më parë.

Në përfundim të votimeve 63.5 % e studentëve kanë votuar pro bojkotit, mësim 32 % dhe fletë të pavlefshme kanë dalë 4 %.

Ja votimet:

Image