Stefano Boeri e UNLAB janë fituesit e planit urbanistik të Tiranës

574
Studio e arkitektures se arkitektit italian Stefano Boeri, bashke me UNLAB dhe IND [Inter.National.Design] janë fituesit e planit urbanistik të Tiranës.
Njoftimi është dhënë nga vetë kryetari i bashkisë Erion Veliaj përmes një postimi në Twitter
Erion Veliaj @erionveliaj
It’s official! World class @StefanoBoeri & UNLAB win bid for Tirana’s urban plan! Sleeves rolled for an amazing work ahead, a new beginning!
12:42 PM – 13 Jan 2016
9 9 Retweets 21 21 likes
Sigal