SPAK operacion antidrogë në Tiranë, Fushë-Krujë dhe Durrës, ekzekutohen 15 urdhërarreste

65
Sigal

SPAK po zhvillon një operacion antidrogë në Tiranë, Fushë Krujë dhe Durrës, ku janë arrestuar 15 persona.

Arrestimet janë kryer nga policia për kultivim të bimëve narkotike. Operacioni vijon, teksa po zhvillohet në zona periferike të kryeqytetit, Fushë-Krujës, Krujës dhe Durrësit.