Sot, e mërkurë 20 Shtator 2023, ora 11:00 tek Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit Tiranë, promovohet romani më i ri “Dimri i librave” nga Bashkim Hoxha

19
Sigal

Sot, e mërkurë 20 Shtator 2023, ora 11:00 tek Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit Tiranë, promovohet romani më i ri “Dimri i librave” nga Bashkim Hoxha