Notarët e skuadrave Shqiptare nisin 2020 me aktivitete në pishinë 25m

970
Sigal

International Swimming Meeting Montenegro Mimoza Cup 2020 Hercegnovi
Skuadrat Shqiptare nisin 2020 me këtë aktivitet në pishinë 25m.
Marrin pjesë Tirana-Te Stela-Eagles-Teuta-TDS-Tradita-Vllaznia-Sh.S.U.-Partizani plot 8 skuadra ,ku dhe dita e parë nisi mbarë me plot podiume e medalje, viti i 13-të që frekuentojmë këtë aktivitet ku dhe rezultatet e skuadrave tona kanë qenë të mira dhe në progres për notarët tanë!

Kat B 50bretkosë meshkuj

Endi Kola 33.60 🥈te Stela
Toni Groshi 33.69🥉TDS

Kat A 50 bretkosë
Xhon Diko 32.11 🥉Eagles

Kat B femra 50bretkosë
Julka Gjilo 40.85 🥈Tirana
Kat A
Telma Hashorva 36.85🥈Te stela

Kat B femra 400st i lire
Kaltra Meca 4.53.45🥇
Liana Muka 5.07.36🥈te Stela
Kat B Meshkuj
Aleksander Muka 4.22.93🥉Teuta

KatB 200 flutur femra

Emi Metalla 2.55.69🥇te Stela
Julia Xhako 3.05.67🥉Tirana
KatB meshkuj 200flutur
Paolo Andoni 2.22.98🥇te Stela
Flavio Kora 2.23.20🥈Eagles
Endi Kola 2.25.14🥉te Stela
KatA
Hubert Curcia 2.18.99🥈te stela

Kat B 50 shpinë femra
Julia Xhako 38.24🥈Tirana
Kat B meshkuj
Gresi Koxhaku 30.21🥇te Stela
Flavio Kora 30.89🥉Eagles
Kat A
Frenkli Vogli 28.69 🥈te Stela

Trajnerët pjesëmarrës në këtë aktivitet
-Arian Fetishaj
-Sadik Mema
-Eduart Cane
-Dashamir Bregu
-Jurgen Fici
-Kol Shiroka
-Aleks Gjini
-Shpetim Hoxha
-Emin Lishi
-Gentian Lame

-Redlin Mazreku

– Arjan Fetishi

– Sulejman Poda

– Mario Koxhaku

Të tjera medalje priten edhe në seancën e pasdites, i urojmë suksese të gjithë pjesëmarrëseve!