SKANDALI/ Basha mbrojti selinë me çdo kusht, del projekti: Shqupi do të kthehet në kompleks pallatesh

281
Sigal

Një skandal i vërtetë mund të konsiderohet ajo se cfarë është zbuluar ditën e sotme. Një studio artitekturore, ka nxjerrë projektin e ndërtimit të një kompleksi pallatesh në zonën ku sot është selia e PD.

Ditën e shtunë, teksa demokratët ishin mbledhur për të larguar Bashën nga partia, ndërhyri policia dhe largoi të gjithë demostruesit me kërkesën e deputetit Basha, sot kuptohet pse kishte ndërhyrje nga Policia me urdhër të Qeverisë, e cila duket se ka plane të tjera me ish-godinën e SHQUP-it.

Linku i projektit:

https://www.mgsarchitecture.in/architecture-design/projects/1637-seamless-integration.html?highlight=WyJ0aXJhbmEiLCJ0aXJhbmEncyIsImZvdXIiLCInZm91ciciLCJmcmVlZG9tcyIsImZyZWVkb20iLCInZnJlZWRvbSIsImZvdXIgZnJlZWRvbXMiXQ%3D%3D&fbclid=IwAR19wOpW6FinPbbnc5l_vZidwSEX-sQ5X4Ydsqu4DCf5tXNATgZliGH0oIg