Situata e përmbytjeve çon në Kryeministri Zyrën Operacionale

433
Sigal

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur zyrën operacionale për të raportuar në lidhje me situatën e përmbytjeve në vend.

Drejtori i Emergjencave Civile, Shemsi Prençi tha se situata më e rënduar është në rajonin Kashar dhe Vorë.

Ndërsa ministri i Energjisë dhe industrisë deklaroi se përmbytjet nuk kanë ardhur si pasojë e shkarkimit të HEC-eve.