Silva Bino: Të hënën vendosim për masa të reja

37
Sigal

Shefja e Departamentit të Sëmundjeve Infektive në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, nuk e përjashton mundësin për ashpërsim të masave kundër Covid 19 në fillim të javës së ardhshme.

“Në fund të javës dhe të hënën tjetër ne do të shikojmë se si po ecën gradualisht situata  dhe do të merren masan përkatëse sipas evoluimit të pandemisë”, thotë Bino.