Shtohen reshjet e dëborës në Qafë Thorë-Theth

28
Sigal

Në rrugën Qafë Thorë-Theth po vijojnë me intensitet reshjet e dëborës.

Sipas ARRSH, gjatë natës pritet që temperaturat të ulen sidomos në vendet malore.

Autoriteti u kërkuar shoferëve që të tregojnë kujdes të shtuar gjatë drejtimit udhëtimeve dhe të vendosin gomat dimërore dhe zinxhirët.