Shpërthimet në Shëngjin/Policia nis hetimet, banorët : Ka qenë një goditje e jashtëzakonshme, na u drodh shtëpia.

389
Sigal

Dy shpërthime të fuqishme janë dëgjuar në mbrëmje në qytetin e Shëngjinit.

Policia është vënë në lëvizje për të identifikuar zonën ku kanë ndodhur shpërthimet. Ndërkohë që raportimet e para kanë ardhur nga vetë banorët.

Sipas banorëve shpëthimi ka qenë shurdhues dhe është dëgjuar në të gjithë zonën.

“Ka qenë një goditje e jashtëzakonshme, shtëpia na u drodh. Dolëm menjëherë jashtë dhe për pak sekonda erdhi shpërthimi tjetër. Mendoj se goditja erdhi nga ajri. Kanë shpërthyer në ajër. Ishin dy goditje për pak sekonda. Ne kishim frikë mos vinte ndonjë tsunami. Morëm policinë por na thanë se nuk dinë gjë. Nuk kemi parë gjë” – tha banori.