‘’Shna Ndou ju ndihmoftë’’, Presidenti Meta mesazh për pelegrinët e Kishës së Laçit: Në këtë Natë të Bekuar i bashkohem lutjeve të tyre

84
Sigal

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka përcjellë një mesazh për pelegrinët e Kishës së Laçit dhe besimtarët e krishterë.

Meta thotë se i bashkohet lutjeve të tyre për sa më shumë shëndet, dashuri, lumturi, paqe e mbarësi në familje.

‘’Shna Ndou ju ndihmoftë’’- e mbyll mesazhin Meta.

STATUSI NGA ILIR META

Në këtë Natë të Bekuar u bashkohem lutjeve të besimtarëve dhe pelegrinëve të Kishës së Laçit për sa më shumë shëndet, dashuri në zemrat tuaja, lumturi, jetë më të begatë, paqe dhe plot mbarësi në çdo familje!

Shna Ndou ju ndihmoftë! 🙏🇦🇱