Shkoi në polici dhe denoncoi se i kishin vjedhur “Audi A6”, shqiptari përfundon pas hekurave

733
Një rast i ri i simulimit të krimit, këtë herë i bërë nga një shqiptar ka lënë pa fjalë policinë italiane. Një 33 vjeçar, rezident i rregullt në Shqipëri, denoncoi vjedhjen e makinës së tij, një Audi A6. Carabinieri zbuloi se makina nuk ishte marrë kurrë, por copëtua e shkatërruar.
Shqiptari e kishte çmontuar veturën për ta shitur për pjesë këmbimi të ndryshme përmes kanaleve joformale dhe për të fituar një fitim ndoshta më të lartë se shitja e gjithë automjetit. Oficerët kishin gjurmuar dhe kishin gjetur copat e shitura dhe më pas kishin denoncuar shqiptarin për simulimin e krimit.

sss
Sigal