Shkodër, aksident në fshatin Rrnec, 5 persona të plagousur

620
Sigal

Një kasidnet i rënd ka ndodhur në fshatin Rrenc, Gur i Zi,  të Shkodrës.

Janë përplasur dy makina, duke mbetur të plagosur 5 persona.

Mësohet se janë plagosur disa persona.

Në vendngjjarje ndodhet policia zjarrefikse dhe ambulanca.