Shembet një galeri në një minierë kromi në Tropojë, dyshohet për dy persona të mbetur nën tokë

114
Sigal

Shembet një galeri kromi në Tropojë dhe dyshohet për 2 persona të zhdukur. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Lajthizë të Pukës.

Paraprakisht dyshohet se dy punëtorë kanë ngelur të izoluar nëntokë dhe nuk dihet gjendja e tyre. Policia është nisur drejt vendit të ngjarjes.