Shahini publikon fotot e mësuesve që punojnë online nga karantina: Të angazhuar që nxënësit të mos ngelin mbrapa

81

Me anë të një postimi në rrjetin e saj social facebook, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Besa Shahini ka përcjellë momente pune të mësuesve nga i gjithë vendi ndërsa zhvillojnë mësimin në kushtet e shtëpisë për shkak të mbylljes së shkollave nga koronavirusi.

“Edhe pas 4 javësh mësim në kushte shtëpie, përkundër sfidave të kohës në të cilën po kalojmë, mësuesit mbesin të angazhuar që nxënësit e tyre mos të mbesin prapa me mësime.#mësojmëngashtëpia”, shkruan Shahini.