Sezoni turistik, Policia masa për trafikun: Të shmanget aksi rrugor Tiranë-Vorë-Durrës

572
Duke qenë se jemi në sezonin veror dhe turistët në vendin tonë janë të shumtë policia ka marrë edhe masat e nevojshme, në mënyrë për të eliminuar sadopak trafikun e rënduar.
Me qëllim shmangien e bllokimeve të mundshme të trafikut, policia e Tiranës sugjeron drejtuesit e mjeteve të ndjekin këtë intenerar levizjeje me mjet: “Rruga Interurbane Tiranë-Vorë-Durrës,me fluks te madh levizje,nga ora 07.00,deri ne orën 10.00, dhe pasdite nga ora 19.00 deri 22.00,të shmanget nga drejtuesit e mjeteve dhe të përdorin aksin rrugor, Tirane-Ndroq-Plepa.
Ndërsa për drejtuesit e mjeteve që vijnë nga zonat e veriut për në Tiranë, të përdorin aksin rrugor, Fushë-Krujë-Kamëz-Tiranë, kryesisht gjatë fundjaves.
Po ashtu policia ka vënë në dispozicion edhe dy numra telefoni papagesë për cdo problem që ka lidhje sigurinë e rëndit dhe qetësisë publike. Numrat e telefonit janë 129 dhe 126.
Sigal