Sërish protestë sot: Të largohet Ardi Veliu! Organizimi në rrjet

96
Sigal

Të rinjtë vazhdojnë të organizohen në rrjetet sociale. Ata kanë paralajmëruar sërish një protestë sot në orën 18:00.

Në një njoftim viral në rrjet thuhet se kërkohet dorëheqja e Ardi Veliut, drejtorit të Policisë së Shtetit.

Po ashtu kërkohet edhe ndalimi i dhunës policore dhe reformimi i Policisë së Shtetit.

Protesta do të mbahet në Tiranë para kryeministrisë, por edhe në të gjitha qytetet e tjera.

Edhe këtë herë protesta vjen me moton: Unë jam Klodiani!