Rreziku më i madh nesër/ Çfarë paralajmëron IGJEUM mbi motin

69

Me rritjen e temperaturave rritet edhe rreziku nga zjarret në pyje.
Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, raporton se sot pasdite (e shtunë, dt. 16) dhe nesër (e diel, dt. 17) pritet rrezik “I MODERUAR” në të gjitha qarqet nga zjarret në pyje.

“Në disa qarqe pritet rrezik “I LARTË” vetëm në zona të lokalizuara, konkretisht: qarku Kukës (Lindje), qarku Korçë (Lindje) dhe qarku Gjirokastër (Jug-Lindje). Rreziku do të jetë më i lartë gjatë ditës së nesërme”, shkruan IGJEUM.