Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me vlerë, shihni ç’ka gjetur SPAK në “foletë” e bosëve të krimit

22
Sigal

SPAK ka goditur shtatë grupe kriminale dhe disa nga bosët kryesorë të krimit të organizuar në vendin tonë.  Ata akuzohen për vepra të ndryshme penale, mes të cilave vrasje dhe porositje për atentate.

SPAK ka sekuestruar qindra mijëra euro në kartëmonedha dhe sende me vlerë të bosëve të krimit.

Konkretisht, gjatë ekzekutimit të vendimeve të gjykatës janë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale pasuri me vlerë të përafërt mbi 4,5 milion Euro, ku  përfshihen: 996,760 Euro cash; Sasi të konsiderueshme floriri dhe bizhuteri të shtrenjta; Ora të markave të shtrenjta me një vlerë të përafërt prej 500.000 Euro; Armë zjarri; Targa të përshtatura automjetesh; Automjete luksoze (nga të cilat 5 të blinduara me vlerë mbi 500,000 Euro); Sisteme vrojtimi kamerash, tavolinë pokeri, etj.

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me

Rreth një milion euro në kartëmonedha, flori dhe sende me