Risitë e protestës kundër rritjes së çmimeve

96
Sigal

Prej më shumë se një orë, mijëra qytetarë protestuar para Kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve, dhe protesta e rradhës është të hënë datë 11 tetor. Kjo protestë solli edhe risitë, pasi është tubimi i parë që i drejtohet qeverisë ”Rama 3”.

Kjo është protesta e parë kundër rritjes së çmimeve, pasi në të kaluarën protestuesit janë mbledhur për të përkrahur kauza politike.

Risia tjetër e kësaj proteste është se ajo përkon me ditën e parë të Gledis Nanos, në krye të Policisë së Shtetit, pra i gjithë menaxhimi i strukturave policore ishte në dorë të tij.

Protestuesit kësaj radhe ishin paqësorë, ndaj policisë iu desh të luante vetëm rolin e vëzhguesit.