Rinas/ Tregtari kapet me 10 mijë € e 7.500 $ të padeklaruara

412
TIRANË – Kishte vendosur të udhëtonte nga Shqipëria me 10 mijë euro dhe 7 mijë e 500 dollarë të padeklaruara, por është kapur në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinas.
Policia nisi procedimin në gjendje të lirë për tregtarin Gerhard Agolli pas zbulimit të parave gjatë kontrollit në kufi, ndërsa shumë e parave u sekuestrua në cilësinë e provës materiale.
Sigal