Rikonstruksioni i rrugës “Palokaj” në Berdicë të Bashkisë Shkodër (VIDEO)

542
Sigal

Njësia Administrative Berdicë në Bashkinë e Shkodrës, është kthyer në kantier ndërtimi. Aktualisht, po punohet paralelisht në tre rrugë shumë të rëndësishme dhe në zona të ndryshme të kësaj njësie administrative.

Kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi ka inspektuar punimet në “Rrugën e Palokajve”, një rrugë me densitet mjaft të lartë banorësh. Zj. Ademi shoqërohet nga këshilltarë bashkiakë të zonës, administratori dhe kryetarë të fshatrave.

Projekti me vlerë 66 milion lekë nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, parashikon 1250 m2 asfaltim, bordura anësore 620 metër linear, vepra të ndryshme arti si riparim urash dhe kanale kullimi si dhe sinjalistkë vertikale dhe horizontale.

RIKONSTUKSIONI I RRUGËS “PALOKAJ” NË BERDICË

Njësia Administrative Berdicë në Bashkinë e Shkodrës, është kthyer në kantier ndërtimi. Aktualisht, po punohet paralelisht në tre rrugë shumë të rëndësishme dhe në zona të ndryshme të kësaj njësie administrative.Kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi ka inspektuar punimet në “Rrugën e Palokajve”, një rrugë me densitet mjaft të lartë banorësh. Zj. Ademi shoqërohet nga këshilltarë bashkiakë të zonës, administratori dhe kryetarë të fshatrave.Projekti me vlerë 66 milion lekë nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, parashikon 1250 m2 asfaltim, bordura anësore 620 metër linear, vepra të ndryshme arti si riparim urash dhe kanale kullimi si dhe sinjalistkë vertikale dhe horizontale.

Gepostet von Bashkia Shkodër am Samstag, 18. Mai 2019